Pyszne, mięsne kabanosy dla psów i kotów o długości około 16cm i średnicy około 1cm, 7 sztuk w opakowaniu. Kruche, bardzo aromatyczne, dla prawdziwych smakoszy. Produkt suszony ciepłym powietrzem dla zachowania jak największej wartości substancji odżywczych, wyprodukowany bez barwników, aromatów, konserwantów czy wzmacniaczy smaku i zapachu. Produkcja odbywa się pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej i spełnia wymogi HACCP.
Poznaj składniki, których użyliśmy, by Twój pies był zadowolony!
Nasze kabanosy to doskonałe połączenie 50% wysokiej jakości wieprzowiny oraz 50% delikatnego mięsa z królika. Dzięki tej unikalnej kompozycji, kabanosy charakteryzują się niepowtarzalnym, pełnym smakiem, który zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Wieprzowina to doskonałe źródło białka, niezbędne do budowy i regeneracji mięśni psa. Pomaga w utrzymaniu silnych mięśni, zdrowej skóry i lśniącej sierści. Niska zawartość tłuszczu oraz obecność L-karnityny wspiera walkę z nadwagą. Zawiera witaminy z grupy B (B9, B12) wspomagające układ nerwowy oraz kwasy omega 3 i 6, które wspierają układ sercowo-naczyniowy.
Królik – mięso z królika jest wyjątkowo delikatne, lekkostrawne i niskokaloryczne. To doskonałe źródło białka o wysokiej wartości biologicznej, a także witamin (głównie B12) oraz minerałów, takich jak potas, magnez i fosfor. Królik charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu, co sprawia, że kabanosy są lekkie, ale jednocześnie bogate w smak.
SKŁAD: 50% wieprzowina (mięso mięśniowe), 50% królik (mięso mięśniowe)
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 74,5%, tłuszcz surowy 11,35%, popiół surowy 2,85%, wilgotność do 12%
Karma uzupełniająca dla psa. Produkt nie zastępuje zbilansowanej diety.
Podawać wyłącznie pod nadzorem, jako przekąska między posiłkami. Należy zapewnić zwierzęciu dostęp do świeżej wody. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Produkt nie jest przeznaczony dla ludzi. Poniżej podano datę przydatności do spożycia i numer partii. Jest to produkt naturalny - mogą wystąpić odchylenia w wadze i wartości odżywczej. Powstawanie białego nalotu jest naturalnym procesem krystalizacji składników mięsa i nie ma wpływu na jakość produktu.