Kiedy połączysz dwie dobre rzeczy, wynik może być tylko bardzo dobry!
Właśnie taki jest nasz nowy sos wątrobowy – połączenie naturalnej wątróbki i naszego własnego bulionu FoodStudio, zaprojektowane tak, aby zapewnić wspaniałe doznania smakowe i znaczną poprawę zdrowia.
Nie obciąża nadmiarem kalorii, ale jest bogaty w kolagen.
Polecamy podawać go z suchą karmą, ale bezpośrednio podany w misce może jeszcze bardziej zachwycić psie kubki smakowe.
SKŁAD: bulion kostny z jagnięciny 91,9% (woda, kości jagnięce), wątróbka jagnięca 4,6%, dynia 2,7%, guma guar 0,7%.
SKŁAD ANALITYCZNY: białko 4,6%, tłuszcz 0,5%, surowe włókno 0%, surowy popiół 0,4%, wilgotność 93,6%, kolagen 2110 mg.
KALORYCZNOŚĆ NA 100 ml: 24 kcal / 103 KJ.
PRZECHOWYWANIE: przechować w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
REKOMENDOWANA DZIENNA DAWKA: Dostosować do diety psa, nie przekraczać 10% dziennego zapotrzebowania energetycznego. Podawać w temperaturze pokojowej.