Bezzbożowa, duoproteinowa wykwintna uczta, stworzona na bazie wybornego duetu mięs gęsiny z indykiem. Stanowi fundament wysokomięsnej diety, wzbogaconej dodatkiem owoców gruszy oraz natką i korzeniem pietruszki.
Skład: 34% gęś (22% mięso, 8% serca, 4% wątroba), 34% indyk (24% mięso, 6% żołądki, 3% wątroba), 26% bulion z gęsi, 4% pietruszka, 1% gruszka, 1% Minerały.
Dodatki dietetyczne (jm/kg): witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, Cynk (jednowodny siarczan cynku): 42, Mangan (monohydrat): 1,5, Miedź (siarczan miedzi): 1,3, Jod (jodan wapnia): 0,83
Składniki analityczne: białko surowe 10,6%, tłuszcz surowy 8%, wilgotność 77%, popiół surowy 1,4%, włókno surowe 0,5%, wapń 0,3%, fosfor 0,2%
Energia metaboliczna: 113,85 kcal/100g