Bezzbożowa, monoproteinowa wykwintna uczta, stworzona na bazie delikatnego mięsa indyka z dodatkiem dyni i borówki. Stanowi fundament wysokostrawnej diety skomponowanej z jednego rodzaju mięsa w celu ograniczenia wystąpienia reakcji alergicznych lub nietolerancji pokarmowych.
Skład: 94% indyk (51% mięso, 26% bulion z indyka, 12% serca, 5% wątroba), 4% dynia, 1% borówka, 1% minerały.
Dodatki dietetyczne (jm/kg): witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, Cynk (jednowodny siarczan cynku): 42, Mangan (monohydrat): 1,5, Miedź (siarczan miedzi): 1,3, Jod (jodan wapnia): 0,83
Składniki analityczne: białko surowe 10,9%, tłuszcz surowy 7,2%, wilgotność 78%, popiół surowy 1,1%, włókno surowe 0,5%, wapń 0,3%, fosfor 0,2%
Polecamy