-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.SLOW DOG
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Coś na ząb i jeden chaps? Talarki z kaczki będą doskonałą małą nagrodą, a sprawią Twojemu psu wiele radości. Mała rzecz a cieszy! Dla większych ras mogą posłużyć jako przysmak treningowy.
Kaczka obok gęsiny jest uznawana za najszlachetniejsze mięso drobiowe. Wybór kaczki, jako smacznego przysmaku bogatego w białko jest bardzo dobrym pomysłem, ponieważ charakteryzuje się stosunkowo wysoką strawnością (i jest często stosowane u psów z wrażliwym przewodem pokarmowym), smakowitością oraz niską zawartością kwasów tłuszczowych nasyconych.
Mięso z kaczki to dobre źródło białka, żelaza, fosforu i potasu oraz witamin z grupy B, co zapewnia psom optymalny poziom energii, prawidłową pracę układu nerwowego, dbając jednocześnie o wygląd ich skóry i sierści.
SKŁAD
- PIERŚ KACZKI - 66%
- SKROBIA (NATURALNY PREBIOTYK)
ANALIZA:
- białko min. 26%
- tłuszcz max. 2%
- włókno surowe min. 0,2%
- wilgotność max. 18%
- popiół surowy max. 4%